Peugeot & Citroen Fren Disk & Balata Değişimi
top of page
  • Yazarın fotoğrafıSinan Auto

Peugeot & Citroen Fren Disk & Balata Değişimi

Araçların yavaşlamasını hatta durmasını sağlayan en önemli parçaların başında fren diskleri ve fren balataları gelmektedir. Peugeot & Citroen fren disk balata değişimlerinde titizlik hayati önem taşımaktadır.




Peugeot & Citroen arabanızın, düzgün bir frenleme ve güvenli bir sürüş sağlayabilmesi için, hiç şüphesiz bakımlarının zamanında yapılmış olması gerekmektedir. Peugeot & Citroen fren balatası ve fren diski değişimleri yapılırken, yedek parça fiyatları mutlaka iyi araştırılmalıdır. Ancak şu da unutulmamalıdır ki; sırf ucuz olduğu için herhangi bir yerde fren balatası ve diski değişimi yaptırmak, uzun vadede tekrardan bu parçanın değiştirilmesi gerekliliğini doğuracaktır.

Bundan dolayı mutlaka en uygun oto yedek parçalar kullanılmalıdır. Sinan Auto Peugeot & Citroen Servis’inde yapılan tüm Peugeot & Citroen marka araçların, fren diski ve fren balatası değişimlerinde en kaliteli Peugeot & Citroen yedek parçaları kullanılmakta ve bu parçalar uzman ustalar tarafından aracınıza montajlanmaktadır.


Bunların dışında Peugeot & Citroen ağır bakımlarından olan triger kayışı değişimi, baskı balata değişimi, V kayışı değişimi, Amortisör değişimi gibi işlemler de Sinan Auto Peugeot & Citroen Servisi'nde yapılabilmektedir. İletişim

bottom of page